Retour & Service

Retourzendingen zonder voorafgaande toestemming van leverancier zijn niet toegestaan. Retourzendingen zijn voor rekening van afnemer, behalve in het geval dat zij plaatsvinden ten gevolge van een fout van leverancier.

Retourzendingen

Retourzendingen zijn voor risico van de koper. Dit houdt in dat de Biomassa-specialist niet aansprakelijk is voor het beschadigen of zoekraken van retour gestuurde artikelen.
Om u en andere klanten de garantie te kunnen geven dat u een kwalitatief hoogwaardig product ontvangt zijn we genoodzaakt onderstaande retourvoorwaarden te stellen:

– Retouraanvragen kunnen alleen in behandeling genomen worden als de retouraanvraag binnen 10 werkdagen na levering van de producten bij ons gemeld is.

– De goederen dienen schoon, onbeschadigd, ongeopend, ongebruikt en compleet te zijn. Tevens dienen de producten in de originele verpakking te zitten.

– De goederen dienen opgeslagen te zijn conform de opslagcondities op het etiket.

– Creditnota’s voor retourgoederen zullen worden toegekend na ontvangst van de goederen.

Indien producten retour ontvangen worden die niet voldoen aan de hier vermelde eisen dan behoudt de Biomassa-specialist het recht om dit in rekening te brengen.
Wij hopen dat u inziet dat we genoodzaakt zijn deze eisen te stellen om u en andere klanten de garantie te kunnen geven dat ze een kwalitatief hoogwaardig product zullen ontvangen.

Heeft u een retourzending?
Bel nu naar 0187-650 004

Wij weten alles
van biomassa.

arrow Bekijk de veelgestelde vragen