Klantenservice

Klanttevredenheid is voor ons van groot belang. Onze site en onze klantenservice zijn er daarom op ingericht u zo goed mogelijk van dienst te zijn.

Contact

Wij vernemen graag reacties van onze klanten. Heeft u tips, suggesties,
op- en/of aanmerkingen, mail dan naar klantenservice@biomassa-specialist.nl of
bel ons op 0187 – 650 004.

Omdat wij onze klanten een optimale service willen verlenen vinden wij het belangrijk van u te horen als u klachten heeft over onze producten en/of dienstverlening. Doe dit -mede om eventuele schade te beperken- zo snel mogelijk. Volgens de wet is een klacht op tijd kenbaar gemaakt als dit binnen twee maanden (2) na ontdekking van de klacht gebeurt. Dit geldt ook in het geval dat het gekochte product niet de eigenschappen heeft die u op grond van de koopovereenkomst mocht verwachten. Het is in uw belang om uw klachten schriftelijk kenbaar te maken.

Als u een klacht bij ons indient zal die uiterlijk binnen 14 dagen worden beantwoord. Hebben wij daarvoor meer tijd nodig, dan laten wij u binnen 14 dagen weten wanneer u een antwoord kunt verwachten. U kunt uw klacht indienen door een duidelijke omschrijving van uw klacht te sturen naar klantenservice@biomassa-specialist.nl of telefonisch contact met ons op te nemen via telefoonnummer 0187 – 650 004.

Wij weten alles
van biomassa.

arrow Bekijk de veelgestelde vragen